Hei!

Jeg heter Irene Gjødingseter Eriksrud og startet kortloftet i 2004. Jeg var på kort kurs  for å lære meg om 3D kort og teknikker.
3D kortene lages ved å klippe ut 3D motivet av et  3D ark, så fester jeg limputer bak 3D motivet og setter de sammen lag for lag oppå hverandre, jeg bruker også vellumpapir og basispapir bak noen av 3D motivene for å gjøre litt annet.

Jeg bruker skjærebrett for å skjære de 3D motivene som skal være rette. Skalpell bruker jeg når jeg skal skjære inni 3D motivet når det trengs. Perler kan man også bruke bak 3D motivet, det pynter opp litt ekstra.

Noen av 3D arkene jeg bruker er fra: Stenboden, Hobbygros, Vestergaard, og 3D motivene har sine egne navn: Le Suh, Morehead, tbz, StudioLight en noen. (du finner mange fler 3D ark hvis du klikker deg inn på  www.Tauglandhobby.no)

3D Kortene blir til slutt pyntet med stickers i gull eller sølv.

Dette er veldig likt måten man gjør i scrapbooking.
Bruker fantasien og kreativitet og prøver å lage masse forskjellige 3D kort. Kjempegøy.

Dette er en hobby  som jeg har, ved siden av vanlig jobb og familie. Har et eget hobby rom på loftet av garasjen (hobbybua mi), der jeg sitter ved ledige anledninger . Det har etterhvert blitt så mye 3D kort at jeg ville ha meg en nettside, så jeg kan selge 3D kortene mine.

Er det noe du lurer på, hva som helst ang 3D  kortene, så ikke vær redd med å ta kontakt. Enten via mail eller sms.

Ønsker du et annet 3D kort enn det som ligger på siden min, ta kontakt!!

Salgsbetingelser:

Bestilte varer + porto blir sendt når pengene er på konto.

GARANTIER

Garanti gis av produsenten, distributøren eller forhandleren og gjelder alle feil på produkt som ikke skyldes brukerens uaktsomhet eller feilbehandling.


FORBRUKERENS ANGRERETT (Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp)

Du er pliktig å gi melding til selgeren innen 14 dager (jf. Angrerettloven §13) etter du har mottatt varen om at du ønsker å gå fra avtalen og benytte deg av din angrerett. Kontakt oss pr. telefon eller epost så raskt som mulig dersom du vil benytte deg av din rett til å angre på et kjøp.

Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side (jf. Angrerettloven § 12 punkt a).

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
Du kan altså ikke sende varen i oppkrav til oss.

Er varen sendt gjennom posten eller annen selvstendig fraktfører, skal den sendes tilbake på samme måte (jf. Angrerettloven §15 tredje ledd).